Iris Hulzebos | Witch & paardeneigenaar

Reading

“Ik heb Milou een fotoreading laten doen voor mijn paard Cupido. Cupido is echt niet de makkelijkste maar Milou heeft met veel geduld, respect en liefde contact weten te maken en een mooie reading voor haar kunnen doen. Uiteindelijk kreeg ik een superoverzichtelijk rapport waar ik ook echt mee aan de slag kon en als ik nog vragen had kon ik ook altijd nog bij Milou terecht. Milou doet haar werk merkbaar met heel veel liefde en respect voor de dieren en neemt jou als mens daar ook in mee op een manier waarop je blijvende oplossingen kan gaan inzetten. Ik kan een reading bij Milou absoluut aanbevelen, bedankt voor alles! Liefs,

Iris en Cupido

Lieke de Ruyter | Spirituele ontdekkingsreiziger

Energetische healing 

"Milou stelde me tijdens mijn eerste behandeling erg op mijn gemak. Ze voelde goed aan waar ik behoefte aan had en gaf op de juiste moment toelichting over wat ze ging doen en wat ze voelde. Dit zorgde voor een vertrouwde en open sfeer waarin ik mezelf echt open durfde te stellen. De kaartlegging sloot vervolgens naadloos aan op wat tijdens de healing gevoeld werd door Milou. De vertaling hiervan heb ik dan ook als erg waardevol ervaren. Kortom, een bijzonder fijne ervaring die ik iedereen aan zou raden wanneer je het gevoel hebt even ‘vast te lopen’ en behoefte hebt aan fijne ondersteuning in je proces. Dankjewel lieve Milou!!”

Ria Bouwman

Energetische healing 

"Ik ben super blij met de behandelingen die je mij hebt gegeven. Zo'n fijne massage en de stenen zijn ook heel erg fijn. De mooie muziek en de Palo Santo, heerlijk! En ook de mooie kaarten met de mooie boodschappen die je me steeds doorstuurt. Dank je wel voor alles wat je voor mij tot nu toe hebt betekend. Je bent een kanjer. Hopelijk kan ik snel weer een keertje afspreken voor een behandeling. Ik beveel het echt aan om Milou voor een behandeling te vragen, want ze is heel erg goed."

Sarah Kampman | Paardencoach & hondeneigenaar

Reading 

"In juli heb ik bij Milou een reading van mijn hond laten doen. Dit omdat ik graag wilde weten wat er in hem omgaat en ik soms het idee had dat hij me wat probeert te vertellen. Toen ik de reading had ontvangen, begon ik te lezen en herkende ik gelijk mijn hond in het verhaal. Zo bijzonder hoe ik via Milou met mijn lieve hond mocht praten en zijn wensen en liefde uiten naar mij. Emotioneel was het ook wel, maar heb vooral het  idee dat we nu dichter bij elkaar staan en we elkaar beter snappen. Ben super blij dat ik dit heb laten doen bij Milou en zou zeker nogmaals een reading laten doen bij haar."

Lisan Bouman | Energetisch therapeut & mama

Reading & Energetische healing

"Milou is een echte professional. Ze heeft fantastische spot on readingen gedaan voor mijn pasgeboren zoontje en voor mijzelf. Heel erg behulpzaam en zeer nuttig als je er zelf echt niet uitkomt.  Naast de readingen heeft ze me meerdere malen behandeld met een healing. Echt geweldig wat ze doorkrijgt aan boodschappen, wat ze zuiver aanvoelt en doorgeeft. Daarnaast brengt ze in een behandeling vooral heel veel rust. Een prachtige healer als je het mij vraagt."