Energetische Massage

Duur: +/- 90 minuten
€ 200,- incl. BTW

Vanuit disbalans kunnen we veel klachten krijgen die zich manifesteren in ons fysieke-, mentale-, energetische- en spirituele lichaam. Een voorbeeld van deze klachten zijn:
- Nek-, rug- en schouderklachten
- Huidklachten
- Hartklachten
- Hoofdpijn
- Buikpijn
- Burn-out/ overspannenheid
- Niet lekker in je vel zitten
- Vastlopen in je (spirituele) ontwikkeling

Een energetische massage helpt om de energie te laten stromen, zodat er weer balans kan ontstaan.

Bij een energetische massage, ga ik de plekken masseren waar de energie niet stroomt. Dit voel ik intuïtief aan. Iedere behandeling zal dan ook anders zijn. Ik werk dus niet volgens een vaste volgorde, maar geef precies wat jij op dat moment nodig hebt. Een energetische massage is geen standaard ontspanningsmassage, hoewel deze wel ontspannend werkt. Het kan zijn dat ik heel lang masseer op 1 plek en sommige plekken niet of veel minder masseer. De massage werkt diep door op alle lagen van ons zijn.

Voorafgaand aan de massage ga ik alvast afstemmen op jouw energie. Met deze energie maak ik een kaars die ik aan steek tijdens de behandeling. De kaars mag je na afloop mee naar huis nemen en kan je de dagen/weken daarna nog gebruiken om de behandeling nog extra kracht bij te zetten. De olie die ik gebruik tijdens de massage stem ik ook tijdens de behandeling volledig af op wat jij nodig hebt. Dit zal dus voor iedereen, en wellicht zelfs iedere behandeling, anders zijn.

Een energetische behandeling is geen vervanging van medische zorg. 

Energetische massage pakket

Na een eerste massage is het mogelijk om in overleg met mij een pakket te boeken.

Door een pakket te boeken geef je extra diepgang aan de behandelingen en kunnen we samen steeds op diepere lagen voor balans zorgen.
De behandelingen vinden in overleg 1 x per maand , 1 x per 2 maanden of 1 x per 3 maanden plaats.

3-behandelingen traject: € 450,-
5-behandelingen traject: € 800,-
7-behandelingen traject: € 1100,-

Digitale fotoreading mens

Duur: +/- 30 minuten
€ 40,- incl. BTW

Bij een digitale fotoreading kan ik vragen over bepaalde situaties of klachten beantwoorden. Bijvoorbeeld als je onverklaarbare klachten hebt of vastloopt in je proces. Dit doe ik door contact te maken met de energie van de persoon op de foto. De foto stuur je digitaal naar mij toe, hierbij mag je 3 vragen stellen die ik ga beantwoorden. Ik maak hier een verslag van en die stuur ik digitaal naar je terug. Het kan uiteraard ook zo zijn dat ik nog andere boodschappen door krijg, ook deze zal ik vermelden in het verslag.

Mocht je een fotoreading willen laten doen voor iemand anders, is het van belang dat degene daar toestemming voor geeft.

Digitale fotoreading dier

Duur: +/- 45 minuten
€ 40,- incl BTW

Bij een digitale fotoreading met een dier kan ik je helpen vragen te beantwoorden die je hebt over of aan je dier. Dit doe ik door contact te maken middels een foto. Het kan bijvoorbeeld gaan over de opvoeding van je dier, over het gedrag of onverklaarbare klachten die het dier heeft. De antwoorden krijg ik van jouw dier en dus worden de antwoorden vanuit zijn of haar beleefwereld gegeven. Het kan ieder dier betreffen. Je stuurt de foto digitaal naar mij toe. Hierbij mag je 3 vragen stellen. Tijdens de reading stel ik deze vragen aan je dier. Hier maak ik een verslag van en deze stuur ik digitaal naar je terug. Het kan uiteraard ook zo zijn dat ik nog andere boodschappen door krijg, ook deze zal ik vermelden in het verslag.

Healing op afstand

Duur: +/- 45 - 60 minuten
€ 60,- incl. BTW


Mens:
Bij een healing op afstand maken we een digitale afspraak. Gedurende de afspraak mag je lekker gaan zitten of liggen en ontvangen. Ik voel energetisch aan waar hulp nodig is en hierbij zal ik energetisch healen. Gedurende de healing kan het zijn dat ik boodschappen door krijg. Deze zal ik dan ook doorgeven. Na de healing sluiten we het gezamenlijk af.

Dier:
Bij een healing op afstand voor een dier maak ik energetisch contact middels een foto. Ik voel waar het dier vast loopt en zal hem hierbij helpen middels een healing. Na de healing maak ik een kort verslagje van de punten die ik ben tegengekomen die ik door stuur naar de eigenaar.

Combi: reading + healing op afstand dier

Duur: +/- 60 - 90 minuten
€ 80,- incl. BTW

Voor dieren is er een combi te boeken waarbij ik zowel een healing geef als een reading doe waarbij je 3 vragen mag stellen. 
Alle informatie over de healing en de reading staat hierboven beschreven.
Aan het einde van de sessie krijg je een verslag toegestuurd van zowel de reading als de healing.

Kletsen in de natuur

Pilot

Duur: +/- 60 minuten
€ 60,- (pilotprijs)

COMING SOON

Candles by Milo

Bij Candles by Milo maak ik afgestemde kaarsen voor mens en dier. Op basis van de energie van de ontvangen bepaal ik welke functie(s) de kaars mag krijgen. Hier pas ik de olie, kleurstof, edelstenen en kruiden op aan.