Edelsteenbuideltje dier

€9,90 excl. verzendkosten

€2,50 verzendkosten


Edelstenen, wie houdt er niet van?!
Iedere edelsteen heeft zijn eigen energie en eigen functie. Met het maken van een edelsteenbuideltje stem ik af op de energie van jouw dier om een mooie samenstelling van stenen te maken die jouw dier op dit moment nodig heeft. Het buideltje kun je bijvoorbeeld aan de halsband of halster maken, maar ook bij de mand of in de stal leggen.


Productomschrijving

Created with Sketch.

Edelstenen kunnen zowel bij mensen als bij dieren ondersteunen bij moeilijkheden. Op basis van afstemming maak ik een selectie van edelstenen die ik bundel in een buideltje. Zo kan het dier deze altijd bij zich dragen zodat hij kan worden ondersteunt in zijn processen.

Waarom een afgestemd edelstenenbuideltje?

Created with Sketch.

Het afgestemde edelsteenbuideltje geeft precies de energie die jouw dier op dit moment nodig heeft.
Dit kan bijvoorbeeld ondersteuning zijn bij zijn ontwikkeling, ondersteuning bij het aarden, ondersteuning bij het tegenhouden en loslaten van negatieve energie of ondersteuning bij het verwerken van de dag.
Het buideltje kan op verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt deze bijvoorbeeld vast maken aan een halsbandje of halster, maar je kunt het buideltje ook in de mand of de stal leggen. Let er dan wel op dat je dier het niet op kan eten of kapot kan maken.
Het buideltje is ook geschikt om cadeau te geven.

Vragen of bestellen? Klik hier en ik geef zo snel mogelijk reactie!
Wil je een bestelling plaatsen? Vergeet niet het dier, de naam en geboortedatum van het bestemde dier erbij te vermelden zodat ik daarop kan afstemmen.