Afgestemde kaars persoon

Maat S:

€18,50 excl. verzendkosten

Maat M:

€25,00 excl. verzendkosten

€3,00 verzendkosten

Een afgestemde kaars wordt speciaal gemaakt voor degene die het nodig heeft. Ik stem af op de energie en beslis aan de hand daarvan welke materialen ik gebruik. Iedere kaars is dus uniek!

Maat en brandtijd

Created with Sketch.

De kaars maat S heeft een inhoud van ca. 125 ml. De brandtijd is ongeveer 15 uur.
De kaars maat M heeft een inhoud van ca. 200 ml. De brandtijd is ongeveer 24 uur.

Productinformatie

Created with Sketch.

Bij het maken van de kaars tune ik in op de energie van de persoon waarvoor de kaars bestemd is. Ik voel aan de hand van de energie welke edelstenen, kruiden, kleuren en oliën ik mag gebruiken. Hierdoor is geen enkele kaars hetzelfde. Alle ingrediënten zijn op 100% natuurlijke basis. 
De kaars komt samen met een handig buideltje, waarin de edelsteentjes na het opbranden kunnen worden verzameld. Hierdoor kun je de energie van de kaars met je mee blijven nemen.

Waarom een afgestemde kaars?

Created with Sketch.

Een afgestemde kaars is geen gewone kaars. Het geeft energie aan wat jij op dit moment nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld ondersteuning zijn bij het ontwikkelen van zelfliefde, ondersteuning bij aarden, ondersteuning bij spirituele groei of ondersteuning bij het loslaten van negatieve energie.
De kaars kan op verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt deze bijvoorbeeld op je altaar plaatsen en branden wanneer jij de behoefte voelt. Maar je kunt de kaars ook gebruiken met mediteren, voor het slapen gaan op je nachtkastje of zelfs in de badkamer bij het douchen. Naast de bijzondere functies van deze kaarsen, ziet hij er natuurlijk ook nog eens mooi uit.
De kaars is ook leuk om cadeau te doen. Denk er dan wel aan dat je de gegevens van de ontvanger doorgeeft voor de afstemming.

Vragen of bestellen? Klik hier en ik geef zo snel mogelijk reactie!
Wil je een bestelling plaatsen? Vergeet niet de voornaam, achternaam (indien getrouwd ook meisjesnaam) en geboortedatum van de bestemde persoon erbij te vermelden zodat ik daarop kan afstemmen.