Afgestemde kaars dier

Maat S:

€18,50 excl. verzendkosten

Maat M:

€25,00 excl. verzendkosten

€3,00 verzendkosten

Een afgestemde kaars wordt speciaal gemaakt voor het dier die het nodig heeft. Ik stem af op de energie en beslis aan de hand daarvan welke materialen ik gebruik. Iedere kaars is dus uniek!

Maat en brandtijd

Created with Sketch.

De kaars maat S heeft een inhoud van ca. 125 ml. De brandtijd is ongeveer 15 uur.
De kaars maat M heeft een inhoud van ca. 200 ml. De brandtijd is ongeveer 24 uur.

Productinformatie

Created with Sketch.

Bij het maken van de kaars tune ik in op de energie van het dier waarvoor de kaars bestemd is. Ik voel aan de hand van de energie welke edelstenen, kruiden, kleuren en oliën ik mag gebruiken. Hierdoor is geen enkele kaars hetzelfde. Alle ingrediënten zijn op 100% natuurlijke basis. 
De kaars komt samen met een handig buideltje, waarin de edelsteentjes na het opbranden kunnen worden verzameld. Hierdoor kan je dier de energie van de kaars met zich mee blijven nemen. Het buideltje kan bijvoorbeeld aan een halsbandje of halster vast worden gemaakt.

Waarom een afgestemde kaars?

Created with Sketch.

Een afgestemde kaars is geen gewone kaars. Het geeft energie aan wat jouw dier op dit moment nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld ondersteuning zijn bij zijn ontwikkeling, ondersteuning bij het aarden, ondersteuning bij het loslaten van negatieve energie of ondersteuning bij het verwerken van de dag.
De kaars kan op verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt deze bijvoorbeeld naast de mand of bench van je hond/kat zetten, of bij de stal van je paard. Coach je met je dier? Dan kun je deze bijvoorbeeld na een coach sessie gebruiken zodat het dier weer terug kan komen bij zichzelf. Blijf er wel altijd bij als je een kaars brand bij je dier.
De kaars is ook leuk om cadeau te doen. Denk er dan wel aan dat je de gegevens van het dier die ontvangt doorgeeft voor de afstemming.

Vragen of bestellen? Klik hier en ik geef zo snel mogelijk reactie!
Wil je een bestelling plaatsen? Vergeet niet het dier, de naam en geboortedatum van het bestemde dier erbij te vermelden zodat ik daarop kan afstemmen.